Presentació

Contingut de les jornades

IV Jornades

V Jornades


V Jornades Doctorials 2005

Formació en el desenvolupament professional dels doctors i la gestió de la R+I


Presentació

Les Jornades Doctorials són una iniciativa innovadora del sistema universitari català, que tenen la finalitat de millorar la inserció laboral dels estudiants de doctorat a través de la comprensió del món professional i la gestió de la innovació.

Les universitats públiques catalanes i el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació organitzen la V edició, que pretén la consolidació de les Jornades Doctorials com a eina d'inserció professional dels doctors.

Enguany hi ha canvis respecte a l’estructura de les jornades, però no varien els continguts. Se'n faran tres edicions al llarg del curs. Totes tres edicions estan dividides en una jornada prèvia a Barcelona, quatre dies d'immersió en una centre de formació - residència de Collbató (Baix Llobregat) i una altra jornada posterior a Barcelona.

Els participants han de ser estudiants de doctorat, preferentment amb el període de docència realitzat i la tesi inscrita, o doctors que hagin obtingut el títol el darrer curs.

Encara que el cost per participant és aproximadament de 1000 euros, les jornades estan subvencionades en la seva totalitat pel DURSI i les Universitats respectives. Així doncs els assistents no heu de pagar res.

Si ets becari FI de la Generalitat, aquestes jornades són obligatòries per renovar la teva beca. Des de l’AGAUR es posaran en contacte amb tu per assignar-te una de les tres edicions del 2005. Per tant, no cal que facis la sol·licitud d’inscripció a l’Escola de Doctorat de la URV.

Aquestes són les dates confirmades de la primera edició i les previsions per a les altres dues:
  Jornada prèvia Jornades d'immersió Jornada posterior
I edició 15 de març 4 al 7 d'abril 21 d'abril
II edició 18 de maig 6 al 9 de juny 21 de juny
III edició 28 de setembre 17 al 20 d'octubre 2 de novembre

Durant l’estada al Centre de Formació d'EADA a Collbató, els participants s'allotjaran en règim de pensió completa.

Per a més informació podeu contactar amb l’Escola de Doctorat al telèfon 977.55.81.87, o bé per correu electrònic a mjose.rodriguez@urv.net