Estudiants de la URV guanyen el primer i el segon premi de la Jornada Publicity
alumnes
Cambrils, 28/11/2011.- Juan Manuel Molleví i Carla Torredemer han guanyat el primer premi amb un anunci per promocionar Sidney, i Marta Larruga i Albert Jou, amb un anunci de Nairobi. El lliurament ha tingut lloc el 24 de novembre, en la III Jornada de Promoció i Publicitat Turística Publicity de Cambrils.

Juan Manuel Molleví i Carla Torredemer s’han emportat dues entrades i allotjament per assistir a la propera edició del Festival de Publicitat El Sol. Marta Larruga i Albert Jou s'han emportat dues videoconsoles Wïi, gentilesa de Mediamarkt.

Marta Castillo i Álvaro Jiménez, de la UPF, han quedat tercers amb un treball publicitari sobre el Cap de Creus i han estat obsequiats amb dues subscripcions a la revista "Descobrir Catalunya".

Els Premis Publicity estan adreçats a estudiants de Turisme i Publicitat. En aquesta edició s’han presentat un total d’onze treballs procedents d’universitats catalanes de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Els alumnes han triat per fer les seves propostes creatives les destinacions de Berlín, Etafe, Bilbao, Cap de Creus, Figueres, Módena, Nairobi, París, Praga, Recife i Sidney com a inspiració per als treballs presentats a concurs.

A la Jornada, sota el lema Temps difícils, solucions creatives, ha participat un centenar de persones inscrits. És una trobada sectorial biennal que ofereix eines pràctiques i creatives per afrontar la situació econòmica global, a través de l’experiència de destacats professionals del món turístic i publicitari.

Han intervingut els professors Assumpció Huertas, de Publicitat i Relacions Públiques, i Jaume Gené, de Màrqueting, de la URV. Organitzada la Jornada el Patronat de Turisme de Cambrils, que s’ha fet a l’Hotel TRYP Port Cambrils.