Ha començat la Universitat d'Estiu dilluns, 26 de juny
formació continuada
Tarragona, Reus i Vendrell, 27/06/2006.- L'onzena edició de la UE ofereix la possibilitat a tothom d'aprendre durant l'estiu. Té lloc del 26 de juny al 14 de juliol, amb una oferta de 32 cursos  que es fan a Reus, Tarragona, Cambrils, Vila-seca, Comarruga i Vinebre. La Universitat d'Estiu de les Terres de l'Ebre comença el 28 de juny.

Ampliar el currículum acadèmic, professional, actualitzar els coneixements o simplement tenir interès i curiositat per nous temes, són motius per participar en la Universitat d'Estiu. Hi ha cursos de salut i de medicina, d'art, d'història, música, literatura, teatre, de cinema, d'economia, antropologia, comunicació, sobre les dones, de dret, les migracions, sobre l'empresa, de tecnologia informàtica i de biologia.

Per als alumnes els cursos poden tenir valor de crèdits de lliure elecció i tenen una duració de 15, 20, 25 i 30 h. La primera setmana de la Universitat, del 26 al 30 de juny, se'n organitzen quinze.

A Tarragona ,tenen lloc Anàlisi de cicle de vida i agricultura, Comunicació en sectors especialitzats, Aprenentatge de la gestió utilitzant un joc d'empreses, Viure la mort. Història i arqueologia d'una certesa, Simulació de columnes de cru amb Asplen Plus; Expressió, creativitat i moviment; Bases neuronals del comportament, Desenvolupament i sostenibilitat. Dos móns compatibles?, Pluralisme religiós, Islam i immigració i Dona i treball.

A Reus han començat els cursos: eBusiness, autoocupació i teletreball com a estratègies d'ocupació, eBusiness, vendre a través d'Internet; i Una nova experiència en el sector del transport: mou-te per terra, mar i aire.

Al Vendrell s'imparteix Diferències entre el Dret Civil català i el Dret Civil comú, i a Vila-seca, Valoració d'activitats turístiques recreatives i sostenibilitat ambiental.

Amb la UE els participants poden conèixer la Tarragona monumental i el Reus modernista. A l'estiu, les poblacions que acullen la universitat programen moltes activitats culturals i de lleure.

La matrícula està oberta fins l'inici de cada curs. Es fa al Servei de Gestió de l'Extensió Universitària, a rectorat, de 10 h a 13 h. Els telèfons del SEGEU són 977 59506 i 902337878, fax 558022 i a/e segeu25@urv.cat

El Campus de l'Ebre té universitat d'estiu pròpia, del 28 de juny al 23 de setembre (excepte agost) amb una oferta diversa de divuit cursos, a Sant Carles de La Ràpita, Móra d'Ebre, Tortosa i Amposta, entre d'altres llocs.

Per conèixer tota la informació sobre les universitats d'estiu, consulteu http://www.urv.net/estudis/universitat_estiu/index.html.