Atenció a l'usuari

L'atenció a l'usuari s’ofereix des del Servei de Recursos Informàtics i TIC a través de l'adreça de correu suport.scd@urv.cat.

Per dubtes o problemes relacionats amb la instal·lació o configuració de programari, cal introduir una sol·licitud al Servei de Gestió d'Incidències del Servei de Recursos Informàtics i TIC.

Podeu trobar resposta a diferents dubtes i problemes a l’apartat Preguntes més freqüents o al de Manuals. Si us plau, abans de enviar-nos un correu consulteu aquests apartats.

També us agrairem els vostres suggeriments respecte al servei i el web a l’adreça suport.scd@urv.cat.